Зрителка на Voyo получи преобразяване и професионална фотосесия в студията на bTV Media Group

05.04.2017г.

 

Валерия Николова е името на едно чаровно 24-годишно момиче от Русе, което имаше късмет в играта „Новото аз”, организирана от платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group. Общо 967 зрителки отговориха на предизвикателството, а условието бе всяка дама с валидна регистрация на Voyo да напише коя е любимата й актриса и защо.

 


„Моята любима актриса е мексиканската актриса Едит Гонсалес... Харесвам много тази актриса, защото е невероятен актьорски талант, който е затвърдила за 47-годишната си кариера. На сцена е от 5-годишна възраст и зад гърба си има над 20 теленовели (световни хитове), 20 кинопроекта и театрални представления”. Това бе само част дългия отговор на Валерия.

 


В първите дни на април тя получи своята награда от Voyo – преобразяване, включващо професионален грим, професионална прическа, професионална фото сесия с фотограф в студията на bTV Media Group, интервю за сайта Ladyzone.bg и публикуване на кадрите в интернет каналите на bTV Media Group.

 


Валерия има различни интереси, а едно от хобитата й е да гледа латино сериали. Най-вълнуващи за нея са мексиканските продукции, благодарение на които е научила отлично испански език, още преди да завърши висшето си образование. Богатството от владеенето на този език й позволява да пътува до Испания, сама да намери работа там и да се опита да създаде свой собствен свят в непознатата страна. Голямата й мечта обаче си остава Латинска Америка, която има специално място в сърцето й, след като се запознава с Едит Гонзалез. Красивите актриси като нея формират и специално отношение към външния вид.

 

Коментари