Юни започва с 360 часа детски филми – само на Voyo.bg

02.06.2017г.

Юни, месецът на детето и на първите дни от лятната ваканция, започва с 360 часа анимационни и игрални филмчета за най-малките – само на Voyo.bg.


По-добрата новина е, че всеки петък платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group ще прибавя по едно ново заглавие към тази богата колекция от любим на цялото семейство герои като „Мумията Дъми“, „Ловци на духове: По ледените пътеки“, „Падингтън“ и „Приказен свят“.


„Синьото слонче“, „Игор“, „Малкият принц“, „Приключеният ана Палечко и Палечка“, „Кралят и аз“ и трети сезон на „Костенурките Нинджа“ са сред най-чаканите анимации.


Едни от най-обичаните лица на bTV записаха свои видео послания по случай Месеца на детето.
Диана Любенова от „Тази събота и неделя“ споделя защо обича Пинко и защо децата трябва да гледат анимационни филмчета. Елена Яръмова от спортните новини на bTV вярва, че детското живее винаги в нас, а Сашо Кадиев, водещ на „Преди обед“, не крие, че има много любими герои и е убеден, че анимацията носи щастие и радост. Нели от „Търси се“ поздравява децата в компанията на сина си Тото, двамата пеят любима детска песничка, която пък пее цялото им семейство на всеки рожден ден.
 

Коментари