Писма от миналото спасяват животи, разкриват престъпления, събират влюбени и променят бъдещето в сериала „Изпратено с надежда“

03.05.2017г.

  

    Писма и пратки от миналото спасяват животи, разкриват престъпления, събират влюбени и променят бъдещето.

 

    Всичко това се случва в сериала „Изпратено с надежда“, който можете да гледате ексклузивно в онлайн платформата за видео съдържание Voyo.bg.

 

    Главните герои са Оливър, Шейн, Норман и Рита – привидно обикновени хора, готови да се гмурнат в един непредвидим свят. Тяхната задача е да намерят получателите на недоставени писма като подреждат различни пъзели.

Технически грамотният учен Шейн се присъединява към традиционния мейл ентусиаст Оливър и малкия му екип, чието призвание е да доставят привидно недоставени писма, винаги почти в последния момент.

 

    В първи сезон от поредицата шареният екип от професионалисти разследва изгубеното любовно писмо на болна жена. Когато разследването насочва детективите към мъж, вкаран по грешка в затвора, те осъзнават, че любовта на двамата и животът на мъжа са под риск. Изваждайки разследването извън границите на пощенската система, експертите работят върху изчистването на името на фалшивия престъпник и събирането му с жената на живота му.

 

За актьорите

Ерик Мабиус – познат с ролята си на Дейниъл Мийд в сериала „Грозната Бети”, ще се превъплъти в очарователния пощенски детектив Оливър О’Туул – един от главните персонажи в сериала. Актьорът притежава страхотно екранно присъствие, което си проличава във филмовия му дебют – Welcome to the Dollhouse, допринесъл за развитието на бъдещата му кариера.

Кристин Бут е канадска актриса, която ще бъде технически грамотния учен в екипа. Многобройните й участия, започващи от 12-годишна възраст, я превръщат в идеална за ролята на Шейн Мак’Инърни.

Джеф Густафсон е в ролята на Норман Дорман. Следвайки страстта си в актьорската игра, Джеф бива отведен до участие в най-различни реклами, включително на Volkswagen, Future Shop и Visa, а както изглежда и до откривателят в екипа на „Изпратено с надежда“.

Кристал Лоуи започва кариерата си с поддържаща роля в седмия филм от поредицата „Децата на царевицата”. Участва и в третия филм Final Destination, а ролята на освободената Рита Хейуит е поредното предизвикателство за изгряващата звезда.
 

Коментари