За нас

Услугата е част от bTV Media Group

bTV Media Group е водещият източник на информация, с най-високо доверие и предпочитано място за позитивно развлечение на българския пазар. Медията привлича зрители с качествена, надеждна, интригуваща и разнообразна локална и чуждестранна продукция.

Основният канал на групата, bTV, e първата българска частна национална телевизия. Създадена е през 2000 година и запазва и до днес водеща позиция сред зрителите.

Днес портфолиото на компанията включва телевизионни канали, радиостанции, дигитални платформи и бранд за киноразпространение.

bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е собственост на международната компания PPF Group. PPF оперира в 24 държави в света, като инвестира в сегменти като финанси, недвижими имоти, инженеринг и биотехнологии.

VOYO е абонаментната услуга по заявка на bTV Media Group, достъпна онлайн лесно и удобно по всяко време на www.voyo.bg. VOYO предлага над 3000 часа видео съдържание от различни жанрове - български и чуждестранни сериали, филми, спорт на живо, детско съдържание и ТВ предавания от портфолиото на bTV.

С VOYO получаваш свободата да избираш какво, къде и кога да гледаш:

 • Богат каталог с любимото ти видео съдържание
 • Пускаш, спираш и гледаш по всяко време
 • Без реклами и прекъсвания
 • С български субтитри или дублаж
 • Един абонамент може да се използва през три устройства
 • Компютри с Windows
  Минимални изисквания

  Операционна система Windows 7 или по-нова; браузър Google Chrome; стабилна интернет връзка с поне 5 Mbps скорост на сваляне

 • Компютри Макинтош
  Минимални изисквания

  Операционна система macOS 10.10.3 или по-нова; браузър Google Chrome; стабилна интернет връзка с поне 5 Mbps скорост на сваляне

 • Мобилен телефон/таблет
  Минимални изисквания

  Телефони и таблети с Android от основните производители, които работят с Android OS 4.4 или по-нова версия; смартфони и таблети iPhone и iPad с операционна система iOS 10.0 или по-нова.

 • Smart TV
  Минимални изисквания

  Samsung и LG smartTV модели от 2011, 2012, 2013 година. В момента работим по ъпгрейд на приложенията си за смарт телевизори. До тогава не можем да гарантираме безпроблемно ползване на по-новите модели телевизори, както и телевизори на други производители.