За нас

Услугата е част от bTV Media Group

bTV Media Group е водещият източник на информация, с най-високо доверие и предпочитано място за позитивно развлечение на българския пазар. Медията привлича зрители с качествена, надеждна, интригуваща и разнообразна локална и чуждестранна продукция.

Основният канал на групата, bTV, e първата българска частна национална телевизия. Създадена е през 2000 година и запазва и до днес водеща позиция сред зрителите.

Днес портфолиото на компанията включва телевизионни канали, радиостанции, дигитални платформи и бранд за киноразпространение.

bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е собственост на международната компания PPF Group. PPF оперира в 24 държави в света, като инвестира в сегменти като финанси, недвижими имоти, инженеринг и биотехнологии.

VOYO е абонаментната услуга по заявка на bTV Media Group, достъпна онлайн лесно и удобно по всяко време на www.voyo.bg. VOYO предлага над 3000 часа видео съдържание от различни жанрове - български и чуждестранни сериали, филми, спорт на живо, детско съдържание и ТВ предавания от портфолиото на bTV.

С VOYO получаваш свободата да избираш какво, къде и кога да гледаш:

  • Богат каталог с любимото ти видео съдържание
  • Пускаш, спираш и гледаш по всяко време
  • Без реклами и прекъсвания
  • С български субтитри или дублаж
  • Един абонамент може да се използва през три устройства