За нас

VOYO е една от водещите платформи в Централна и Източна Европа, и е първата абонаментна услуга по заявка (т.нар. SVOD - subscription video on demand) в България. У нас услугата стартира през март 2012 г. и продължава да се предлага като част от портфолиото на bTV Media Group.

Платформата е достъпна онлайн на адрес www.voyo.bg, както и през мобилно приложение. Предлага каталог с над 7000 часа видео съдържание от различни жанрове - български и чуждестранни сериали, филми, спорт на живо, детско съдържание, концерти и ТВ предавания.

С VOYO получаваш свободата да избираш какво, къде и кога да гледаш:

  • Богат каталог с любимото ти видео съдържание
  • Пускаш, спираш и гледаш по всяко време, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата
  • Без реклами и прекъсвания
  • С български субтитри или дублаж
  • Един абонамент може да се използва през три устройства

Всека седмица заглавията се актуализират и потребителите могат да избират между премиерни епизоди 7 дни преди ефир, съдържание от Шампионска лига и други специални събития от света на спорта, като имат достъп по всяко време до каталога със заглавия.

VOYO - Свободата да избираш!

bTV Media Group е водещ източник на информация на българския пазар с високо зрителско доверие. Медийната група привлича широка телевизионна, радио и дигитална аудитория с качествена, иновативна, интригуваща и разнообразна локална и чуждестранна продукция. Част от портфолиото на bTV Media Group са телевизионни програми, радиостанции, дигитални платформи и бранд за киноразпространение. bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е собственост на международната компания PPF Group.