bTV HD

  bTV е първата частна национална телевизия, която въведе HD технологията в своя ефир, която вече имате възможност да гледате чрез лайф стрийминг и на VOYO. Технологията предлага на интернет потребителите максимално качество на картината и повече удобство за всички, които имат желание да гледат любимото си съдържание на VOYO в HD формат.

  bTV Action

  bTV Action предлага разнообразна селекция от качествени програми, насочени към активната аудитория, която търси провокация, високо качество на продукцията и силни емоции пред екрана. Програмната схема на bTV Action включва най-добрите и най-вълнуващите футболни турнири. bTV Action излъчва ексклузивно за България пълния пакет срещи на УЕФА Шампионска лига, срещи от Лига Европа, срещи от френската Лига 1, италианската Серия А, както и обзорни спортни предавания и филми. В програмата на канала се излъчват още предавания, документални филми, хитови сериали и филмови заглавия.

  bTV Comedy

  bTV Comedy е уникален канал на българския телевизионен пазар, който предлага само и единствено комедийна и забавно-развлекателна програма. Целта му е да създаде позитивна нагласа и добро настроение у зрителя. bTV Comedy има 24-часова програмна схема, която предлага богат избор от най-предпочитаните комедийни и развлекателни програми - филми, сериали, ситкоми, популярни български и чуждестранни шоу програми, развлекателни и спортни риалити предавания и други.

  bTV

  bTV е първата частна национална телевизия, която въведе HD технологията в своя ефир, която вече имате възможност да гледате чрез лайф стрийминг и на VOYO. Технологията предлага на интернет потребителите максимално качество на картината и повече удобство за всички, които имат желание да гледат любимото си съдържание на VOYO в HD формат.

  bTV Cinema

  bTV Cinema предлага на всички зрители, пристрастени към седмото изкуство, най-добрите и най-любимите заглавия на филми и сериали. В програмата на канала естествено намират място едни от най-престижните наградни церемонии във всяка сфера на изкуството, културата и развлечението. Каналът предлага алтернатива за гледане на хитовите български сериали, продукции на bTV, както и тематични кино вечери в различните дни от седмицата.

  bTV Lady

  bTV Lady е специален поздрав към всички дами - на едно място е събрано цялото разнообразие от любимите им програми и жанрове. Телевизията дава възможност на всяка жена да открие нещо повече за себе си – ексклузивни токшоу програми, премиерни сериали и поредици с едни от най-обичаните актьори, любими филмови заглавия, световни хитови риалити шоута.

  RING

  RING e първият спортен телевизионен канал у нас, част от bTV Media Group. Повече от 10 години, каналът е изградена марка, зад която стои високото качество и изчерпателно отразяването на местни и международни спортни събития. RING предлага на зрителите разнообразие от спортове като: футбол, бойни спортове, волейбол, баскетбол, тенис, голф и др. В канала на RING може да проследите мачове и обзори от Шампионска Лига и Италианска Серия А.

  Wness TV

  WNESS TV е нов канал, който има за цел да задоволи всички нужди на съвременния човек за здравословен начин на живот.
  Освобождаваща йога, амбициозни фитнес програми, препоръки за чистo и органичнo хранене и вдъхновяващи спортни практики от цял свят.
  WNESS TV ще доведе най-добрите специалисти директно в дома на зрителите, за да разкажат за най-новите тенденции в красотата, козметиката, както и за популярните спортни и хранителни програми.
  Всичко, което ще помогне за достигането на баланс и хармония на ума и тялото.
  WNESS TV дава път на красивия, щастлив и здравословен живот да нахлуе в домовете на зрителите.

  Телевизия Европа | TV EVROPA

  "Телевизия Европа" е първата новинарска телевизия в България с динамично нарастващо присъствие на националния медиен пазар. Началото й е поставено през 2001 година, като постепенно се превръща във фабрика за новини. "Телевизия Европа" прави между 60 и 70 новини на ден - вътрешни, международни, икономически, културни, спортни. В България няма друга телевизия, която да представя сравнимо количество новини. Форматът на "Тeлевизия Европа" е без аналог на националния телевизионен пазар - новини денонощно, на всеки половин час.

  Радио N-JOY | Радио N-JOY

  Радио N-JOY излъчва специална селекция от наложени музикални хитове.
  N-JOY е лидер в националния радио ефир с категорични първи позиции в най-широк спектър от слушателски аудитории. Със свеж, нестандартен и интригуващ подход - водещите на предаванията зареждат аудиторията с много настроение.